Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Лютий » 15 » Щорічно, 15 лютого, український народ віддає шану усім тим, кому судилося пройти вогняне горнило бойових дій  в “гарячих” точках планети
11:59
Щорічно, 15 лютого, український народ віддає шану усім тим, кому судилося пройти вогняне горнило бойових дій  в “гарячих” точках планети

     Щорічно, 15 лютого, український народ віддає шану усім тим, кому судилося пройти вогняне горнило бойових дій  в “гарячих” точках планети.

     Промовляючи «учасник бойових дій» в першу чергу ми проводимо асоціацію із участю наших воїнів у військових діях в Афганістані, хоча багато українців брали участь у військових діях і на території інших держав таких як Ліван, Угорщина, Єгипет, Ірак, Ангола, С’єрра-Ліоне, Чехословаччина, Ефіопія, Югославія.

     Та найбільше безневинних людських життів забрала саме безглузда афганська війна.

    Саме цього дня 29 років тому для наших воїнів закінчилася страшна за своїми втратами війна в Афганістані, в ході якої виконання військового обов’язку стало подвигом.

     Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму, честі та гідності воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при порятунку бойових товаришів та мирних жителів країни.

     В глибокій шанобі схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув.

     З вдячністю звертаємось до тих, хто живе поряд з нами.

     Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, жаданого миру в нашій країні, родинного затишку та благополуччя, щастя і добра.

     Кремінщина пишається вами!

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 287 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua