Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Серпень » 25 » Святкова Кремінщина
14:06
Святкова Кремінщина

         24 серпня у м.Кремінна відбулися урочистості з нагоди Дня незалежності України та 75-річчя від дня заснування Кремінського району. Цього святкового дня мешканці району, міста та гості ознайомилися з виставкою робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва об’єднання «Скарбниця талантів», заслухали концерт аматорських колективів сільських клубних закладів – переможців районного фестивалю «Перлини Кремінщини» та виступ джаз-оркестру «Ещё не вечер» Кремінського міського будинку культури «Кремінна». Цього дня дітлахів був організований конкурс малюнків на асфальті «Мій рідний край – моя Україна» та поведена конкурсно-розважальна програма, працювали безкоштовні атракціони.

      Керівники району привітали усіх зі святом Дня незалежності України та 75-річчя від дня заснування Кремінського району. Заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко зазначив, що перші кроки незалежності стали випробуванням для всіх нас – тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі, на своїй рідній землі. Він побажав щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги у всіх справах. І щоб прагнення кращого майбутнього надихало на нові звершення, на нові добрі починання в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

      

       У цей святковий день Почесними грамотами Кремінської районної державної адміністрації та районної ради були відзначені найдостойніші мешканці району, які своєю багаторічною працею, наполегливістю, активною громадською позицією, відповідальне ставлення до вирішення проблем територіальних громад зробили значний внесок у розвиток Кремінського району. Серед них і вчителі, і фельдшери, і бібліотекарі, і аграрії, чиї золоті руки зробили чимало гарних справ. За це їм велика пошана та низький уклін

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 582 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua