Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Святковий захід
11:50
Святковий захід

         На передодні 74 - ої річниці визволення України від фашистських загарбників у приміщенні Кремінської районної музичної школи відбувся святковий захід, присвячений цій події.

     Захід відкрив своїм виступом ветеранський колектив районного будинку культури «Фронтовичка». За вагомий внесок у розвиток мистецтва на Кремінщині, пропаганду патріотичної пісні, активну громадську позицію та з нагоди 74 - ої річниці визволення України від фашистських загарбників учасницю цього колективу Коляку Аллу Іванівну нагороджено Грамотою Луганської облдержадміністрації, яку урочисто вручили їй заступник голови районної ради Борис Руденко і заступник голови райдержадміністрації Лариса Махура.

     На адресу ветеранів було сказано багато слів пошани і подяки, а ветеранські самодіяльні колективи  у свою чергу подарували всім присутнім святковий концерт.

     Учасниками концерту стали колективи, які нещодавно брали участь у районному фестивалі «Пісня, обпалена війною», що проходив у декілька етапів у населених пунктах району і вже не один рік традиційно присвячений річниці визволення України.

     А виступи колективів, які не змогли приїхати сьогодні на святковий концерт, присутні залюбки оглянули у відеоролику, створеному Кремінською телерадіокомпанією «КТВ-ПЛЮС».

          

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 265 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua