Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 26 » Свято останнього дзвоника
12:08
Свято останнього дзвоника

        Сьогодні у всіх навчальних закладах району пролунав останній дзвоник. Не виняток  і загальноосвітня школа І-ІІІ ступеню №4 м.Кремінна. З цим радісним і водночас хвилюючим святом учнів прийшли привітати заступник голови Кремінської районної ради Б.Руденко, керуюча справами Кремінської міської ради О.Літвін та заступник начальника Кремінського відділу поліції В.Смага.

        Представники влади побажали випускникам вірити в себе та бути рішучими. Відсьогодні молодим і талановитим, їм самостійно необхідно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє.

     Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож учням побажали добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

     Багато слів подяки пролунало і на адресу вчителів: за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які віддали своїм вихованцям.

     Під час заходу учні були нагороджені дипломами та грамотами за успіхи у навчанні, творчості та спорті. Особливою гордістю ЗОШ №4 являються учасник численних змагань з мотоспорту Кирило Марков та переможець боксерських змагань Владислав Шпирько.

     Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

     Зі святом вас!

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 374 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua