Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 9 » Тренінги з децентралізації
16:10
Тренінги з децентралізації

         У рамках програми ПРООН та ООН Жінки, що фінансується Європейським Союзом, у Луганській області продовжується проведення тренінгів.

   Протягом жовтня-листопада представники Голубівської, Боровенської, Єпіфанівської, Макіївської, Новоастраханської сільських рад Кремінського району приймали участь у п’ятиденних тренінгах у м. Сєверодонецьк на тему «Формування практичних навичок щодо ефективного впровадження реформи децентралізації», які проводяться у рамках програми «Відновлення врядування та примирення на територіях України, що постраждали від кризи», що впроваджується ПРООН та ООН Жінки та фінансується Європейським Союзом.

         В подальшому, за сприяння Кремінської районної ради планується проведення дводенного тренінгу «Місцеве самоврядування та Децентралізація» та надання консультаційного супроводу громадам району.

         З 21 по 22 листопада у м. Кремінна відбудеться дводенний тренінг для представників Кремінської міської, Новокраснянської та Червонопопівської сільських рад.

         З 23 по 24 листопада відбудеться дводенний тренінг у селищі Красноріченське для представників Красноріченської селищної, Бараниківської, Голубівської, Макіївської, Невської, Нововодянської, Новомикільської та Новоолександрівської сільських рад.

         Програмою тренінгів передбачено обговорення законодавчого підґрунтя децентралізації, основ співробітництва у вирішенні проблем територій, механізм співробітництва громад та залучення коштів до місцевих бюджетів.

         По закінченню курсу тренінгів учасникам будуть вручені сертифікати, ваучери та методичні посібники з децентралізації.

Переглядів: 312 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua