Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Вересень » 20 » У Красноріченську відкрився дитячий садочок «Пролісок»
16:50
У Красноріченську відкрився дитячий садочок «Пролісок»

     Сьогодні у Красноріченську урочисто відкрився дитячий садочок «Пролісок».
     Немає жодних сумнівів, що дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся подальша система освіти.
     Створити саме такі умови для маленьких жителів Красноріченської селищної громади відтепер стало можливим завдяки відновленню роботи дитячого закладу «Пролісок». Відкритий ще у 1980 році, з 90 – х і по цей час садок не функціонував. У ньому, навіть, якийсь час знаходилось молитовне приміщення місцевої релігійної громади. Натомість, у вересні цього року після проведення капітального ремонту «Пролісок» знову відкрив двері як освітній заклад.
     Відновлення дитячого садка у Красноріченську було одним із пріоритетних напрямків роботи районної державної адміністрації та районної ради. Так, жителі селища неодноразово звертались з цим питанням до районної влади. У селищі є достатня кількість дітей дошкільного віку, які не мали змоги отримувати повноцінну дошкільну освіту.
     «Пролісок» розрахований на 80 місць із організацією роботи 4 – х дитячих груп. Всього на відновлення закладу з місцевого бюджету було виділено близько 3,8 млн. грн.
     Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали цього дня голова Луганської обласної адміністрації Юрій Гарбуз, голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, директор Департаменту освіти ОДА Юрій Стецюк, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Віктор Острєцов, помічник народного депутат Віталія Курила Володимир Кладко, начальник відділу освіти Кремінської РДА Анатолій Кременчуцький, селищний голова Віталій Жувако та інші посадовці.
     Прибулі гості привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру та злагоди. У нелегкий для нашої країни час такі свята сповнені особливою енергетикою – саме це відчув кожний з його учасників.
     Право перерізати червону стрічку було надано Юрію Гарбузу, Наталі Чехуті та двом вихованцям садка.
За давньою українською традицією приміщення дошкільного навчального закладу освятив настоятель місцевого храму протоієрей Зіновій Сушняк. Урочисте дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

    

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 574 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua