Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Квітень » 11 » У Кремінній пройшли урочисті проводи призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України.
08:33
У Кремінній пройшли урочисті проводи призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України.

      У Кремінній пройшли урочисті проводи призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України.
В залі райдержадміністрації відбулись урочисті проводи призовників весняного призову на строкову службу до лав Збройних Сил України. Урочистості з цієї нагоди стали для нашого району традицією. 
     Із напутніми словами і найкращими побажаннями перед присутніми в залі виступили голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, військовий комісар Рубіжансько - Кремінського військового об’єднаного комісаріату Руслан Сіка. Вони побажали юнакам міцності духа і тіла, проявити у відповідальний для них час свої найкращі вольові якості. 
     Клірик Кремінського Свято - Сергіївського чоловічого монастиря ієромонах Іоанн Сердюк благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя. «Церква завжди молилась за захисників своєї Батьківщини. Пам’ятайте, що коли ви несете службу у війську, за вашими спинами – Кремінщина, Луганщина і вся Україна», - сказав священнослужитель. 
     Керівники району вручили хлопцям подарунки. Свій внесок у створення піднесеного настрою на заході зробили солісти районного будинку культури. 
     Нагадаємо, військовий комісар Рубіжансько - Кремінського об’єднаного міського військового комісаріату 2 березня видав наказ № 55 «Про призов громадян на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців квітень-травень 2018 р.». Як зазначено в наказі, для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2000 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народились у 1991-1999 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на військову службу з різних обставин.

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 310 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua