Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Грудень » 8 » У Кремінній пройшли урочистості до Міжнародного дня волонтера та на честь 25 – ї річниці ЗСУ.
09:10
У Кремінній пройшли урочистості до Міжнародного дня волонтера та на честь 25 – ї річниці ЗСУ.

     Вітаючи зібрання з цими святами, голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута сказала, зокрема, і таке: «Волонтер – це завжди заняття для найдостойніших і чуйних людей. Сьогодні волонтери утворили по суті свою армію і допомагають ЗСУ боронити нашу державу. Що стосується наших оборонців, то я хочу сказати від щирого серця - ми всі відчуваємо гордість за нашу армію. Військова служба – це не просто професія, це справа життя. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!».
     Цього дня у районному будинку культури зібрались військовослужбовці п’яти частин ЗСУ, Національної гвардії, Об’єднаного центру цивільно – військового співробітництва ОТУ «Луганськ», вихованці ліцею «Кадетський корпус імені Героїв «Молодої гвардії», Рубіжансько – Кремінського об’єднаного військового комісаріату, ерівники району і міста, молодь, громадськість.
     З нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України волонтерам та військовослужбовцям були вручені Грамоти Кремінської районної держадміністрації та районної ради.
     До відзначення учасників АТО та посадовців приєднались представники Всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга». Під егідою цієї громадської організації і ще низки об’єднань та інституцій програму заходу було доповнено чудовим концертом за участі Одеського муніципального театру духової музики, заслуженої артистки Світлани Мамчур, лауреата Міжнародних конкурсів Катерини Нестеренко, вокального ансамблю «Зерно любові» та інших.
     В ході проведення заходу не могли не згадати про загиблих учасників проведення АТО – їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання… .
     І дуже б хотілось, щоб позитивні емоції і висказані цього дня побажання стали нашим захисникам міцним духовним оберегом, будь – де і будь – коли.

         

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 317 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua