Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 17 » У Кремінній пройшло урочисте зібрання та концерт до Дня захисника України
13:20
У Кремінній пройшло урочисте зібрання та концерт до Дня захисника України

     «Борітеся — поборете. Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!» – у Кремінній пройшло урочисте зібрання та концерт до Дня захисника України.
     Сьогодні у районному будинку культури відбулись урочисті збори та концерт з нагоди відзначення Дня захисника України. В залі було багато молоді, учасники проведення АТО, призовники району на строкову службу до Збройних Сил України, представники військового комісаріату, громадськість, а також керівники району і міста.
     «Я вітаю усіх нас із Днем захисника України. 14 жовтня - це наше загальне свято, бо кожен із нас по мірі своїх сил і можливостей захищає нашу землю, нашу державу, нашу Україну», - сказала на урочистому зібранні голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута. З нагоди відзначення свята вона передала вітальні листи від Кремінського району представникам військових частин, що знаходились і знаходяться поблизу Кремінної, Рубіжансько - Кремінському військовому комісаріату, Об’єднаному центру цивільно – військового співробітництва ЗСУ. Спільно із головою районної ради вона вручила Грамоти РДА та районної ради учасникам проведення АТО на Сході України.
     В центрі уваги зібрання були демобілізовані учасники проведення АТО, які зараз мешкають у Кремінському районі, призовники на строкову службу, а також вихованці обласного ліцею «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».
    Щоб вшанувати пам'ять усіх героїв, що поклали своє життя за свободу і незалежність нашої держави керівництво району і міста, військові урочисто поклали квіти до Меморіалу Слави загиблим у роки Другої світової війни та до пам’ятного знаку в Алеї Пам’яті Героїв України.

         

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 516 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua