Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Жовтень » 8 » У Кремінній пройшов XІ традиційний мотокрос
09:46
У Кремінній пройшов XІ традиційний мотокрос

     Десять років поспіль змагання, які є візитівкою Кремінщини, присвячувалися пам'яті загиблих воїнів - інтернаціоналістів, а пізніше загиблих в АТО. Цього року, нажаль, він присвячений памяті натхненника цього спортивного заходу- Олександра Кайдаша. 
     У своєму виступі на відкритті змагань голова райдержадміністрації Наталя Чехута зауважила, що Олександр Кайдаш був “рушівною силою” в організації цих змагань з самого їх заснування, тому у подальшому районний мотокрос буде присвячуватись пам'яті цієї світлої людини.
     Під час урочистої частини за високі особисті спортивні досягнення, гідне представлення району на Всеукраїнських змаганнях, популярізацію мотоспорту у районі грамотою райдержадміністрації та районної ради був нагороджений Кирило Марков. 
     В цьому році в змаганнях взяли участь 68 спортсменів з 14 міст України. 
    В ході урочистої церемонії відкриття успіхів і наснаги спортсменам бажали керівники району - Наталя Чехута та Володимир Прокопенко та міський голова Юрій Прокопенко. На захід також завітали дружина Олександра Кайдаша Марина та син Дмитро.
     Серед численних гостей заходу були представники Луганського обласного Комітету з фізичного виховання та спорту, Луганського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, Луганського обласного фізкультурного центру “Олімп”, Луганського обласного ліцею з посиленою військово-спортивною підготовкою “Кадетський корпус ім. Героїв Молодої гвардії” та інші.
     За підсумками змагань наш земляк, срібний призер чемпіонату України з мотоспорту у 2017 та 2018 роках Кирило Марков, здобув перемогу на мотоциклах з об’ємом двигуна 65 см. куб. 
     Серед любителів переміг кремінянин Олександр Марков. 
     Щиро вітаємо Кирила та Олександра з вдалим виступом та бажаємо нових перемог.

   Районний мотокрос, як завжди, проходив за підтримки Кремінської районної державної адміністрації, Кремінської районної ради, Кремінської міської ради, благодійного фонду «Кремінщина» та громадської організації “Віраж”.

          

          

          

          

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 289 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua