Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 27 » У Кремінській районні раді відбулися засідання постійних комісій та пленарне засідання чергової п’ятдесят сьомої сесії
08:26
У Кремінській районні раді відбулися засідання постійних комісій та пленарне засідання чергової п’ятдесят сьомої сесії

         На цьому тижні у Кремінській районні раді відбулися засідання постійних комісій, на яких депутати детально розглянули чимало важливих питань, серед яких і внесення змін до бюджету, виконання та затвердження районних програм, звіти керівників про діяльність комунальних підприємств та установ, переукладання контрактів та інші.

 

         26.03.2015 р. відбулося пленарне засідання чергової п’ятдесят сьомої сесії районної ради. У зв’язку з тим, що всі питання проекту порядку денного були детально розглянуті на засіданнях постійних комісій, президія районної ради запропонувала провести сесію за спрощеною системою голосування і депутати одноголосно підтримали цю пропозицію.

      Під час розгляду питань порядку денного депутати підтримали рішення Попаснянської міської ради Луганської області «Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо виплати з коштів державного бюджету грошової допомоги сім’ям загиблих мирних жителів під час бойових дій на Сході України».

      Також депутати затвердити положення Про Громадську Приймальню, функціонування якої забезпечить реалізацію прав громадян на звернення та взаємодії між органами влади та місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями. Депутати всіх рівнів зможуть проводити прийом громадян у Громадській приймальні. Так на даний час поруч з щойно створеною Громадською Приймальнею вже функціонує приймальня Народного Депутата України Курила В.С., до якої вже звертаються громадяни зі своїми питаннями та проблемами.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 502 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua