Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Квітень » 20 » У м.Сєвєродонецьку відбулися збори Луганського осередку Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад
14:12
У м.Сєвєродонецьку відбулися збори Луганського осередку Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад

        18.04.2017 р. у м.Сєвєродонецьку відбулися збори Луганського осередку Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад. У складі делегації від Кремінського району участь у заході брали Боровенський сільський голова Середа О.В. та Єпіфанівський сільський голова Островерхова Н.А.

      Під час заходу обрано виконуючого обов’язки голови Луганського осередку Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад. Їм став голова Байдівської сільської ради Старобільського району Олексій Казаченко.

      У ході зустрічі  учасниками засідання було підтримано акцію «Луганщина у нас одна», започатковану головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом.

      Питанням кадрового забезпечення, транспортного сполучення, інвестування у промисловість та сільське господарство у перспективних об’єднаних територіальних громад було приділено особливу увагу.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 393 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua