Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Вересень » 18 » У відремонтованому будинку дитячої творчості Кремінської районної ради пройшла перша урочиста лінійка.
08:22
У відремонтованому будинку дитячої творчості Кремінської районної ради пройшла перша урочиста лінійка.

      У відремонтованому будинку дитячої творчості Кремінської районної ради пройшла перша урочиста лінійка.
     Всього на капітальний ремонт закладу було виділено 1 млн. 400 тис. грн. з обласного бюджету та 1 млн. 490 тис. грн. з місцевого.
     За період з листопада минулого року по серпень поточного у Кремінському будинку дитячої творчості виконано величезний обсяг робіт. Так, столярну майстерню переобладнано під актову залу, над нею відремонтовано покрівлю, утеплено фасад, стіни, замінено 24-ри віконні конструкції, 19 внутрішніх та вхідних дверей, відремонтовано систему опалювання, підлогу, стелю приміщення.
     Також проведено якісні електромонтажні роботи з внутрішнього освітлення та електропостачання, кабінети оснастили енергозберігаючими світильниками, поклеєні нові шпалери в навчальних кімнатах, відремонтовано санвузли, за новими технологіями відремонтовано танцювальну залу, планується облаштування шафами для одягу гардеробну кімнату, а в актову залу придбати крісла.
     Відділом освіти райдержадміністрації придбано звукову апаратуру, телевізор, проектор, мультимедійні екрани, меблі.
     Благодійні фонди «MERCY CORPS» та «Гоал» забезпечили заклад ноутбуками, оргтехнікою, меблями, туристичним спорядженням, навчальним обладнанням тощо.
     16 вересня на першу у цьому навчальному році лінійку завітали голова райдержадміністрації Наталя Чехута, заступник голови районної ради Борис Руденко, начальник відділу освіти Анатолій Кременчуцький, викладачі, батьки та вихованці закладу.
     «Діти – це майбутнє. Це розуміє обласна і районна влада. Тому ми створюємо всі можливі умови, щоб наші діти зростали розвинутими та патріотичними громадянами нашої країни», - зауважила у своєму виступі Наталя Чехута.
     Директор закладу Надія Дудіна подякувала представникам влади за підтримку та за значний внесок у розвиток позашкільної освіти.

    

    

За матеріалами Кремінської РДА

Переглядів: 317 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua