Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Лютий » 25 » Угоду про співробітництво підписано ще з однією громадською організацією.
09:13
Угоду про співробітництво підписано ще з однією громадською організацією.

      Сьогодні у райдержадміністрації пройшла зустріч активу Кремінської шахтарської районної ветеранської організації із головою адміністрації Наталею Чехутою та головою районної ради Володимиром Прокопенком.   

     Раніше це громадське об’єднання існувало як первинна організація у складі районної організації ветеранів України,  а з кінця грудня минулого року отримало самостійний юридичний статус.

     «Підписання Меморандуму про співробітництво – не самоціль. Це лише додаткова можливість  спілкуватись, адже у нас з вами спільні цілі і задачі  -  дбати про розвиток Кремінщини і добробут її жителів», - сказала в ході зустрічі  Наталя Чехута.

     Голова РДА розповіла про основні напрацювання, які вдалось реалізувати протягом минулого і вже цього року. Голова громадського об’єднання  ветеранів – шахтарів  Володимир Підстепний озвучив проблематику  організації - перш за все, це  необхідність підтримки її статутної діяльності з районного бюджету. У відповідь на це голова райдержадміністрації запропонувала підготувати і внести на розгляд  районної ради відповідну програму підтримки. Крім того, були підняті питання доцільності створення у Кремінському районі національного природного парку «Кремінські ліси», надані пропозиції по тематиці публікацій у районній газеті «Кремінщина» та по установці меморіальних плит з уточненим списком загиблих на декількох братських похованнях у місті Кремінна.

     Підсумком зустрічі стало підписання Меморандуму про співробітництво між адміністрацією, районною радою та районною шахтарською організацією, предметом якого є взаємне співробітництво Сторін у питаннях, що стосуються реалізації заходів із всебічного захисту законних прав та інтересів ветеранів шахтарської праці. 


За матеріалами Кремінської РДА
http://krem.loga.gov.ua/activity/press/news-krem/2016/02/24/news-krem_72944.html
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 411 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua