Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Серпень » 26 » Україна – не тільки єдина, але й неповторна!
10:05
Україна – не тільки єдина, але й неповторна!

     Такий висновок зробили учні старших класів шкіл Кремінної, які протягом 11-18 серпня перебували в екскурсійній поїздці на Львівщину.
     Такий, без перебільшення, подарунок, діти отримали в останній літній місяць завдяки дружнім зв’язкам між двома найбільш віддаленими одна від одної областей України.
     Діалог, започаткований нещодавно на рівні двох обласних адміністрації та Львівської обласної ради, вже має конкретні приклади співпраці у різних сферах. В рамках співробітництва більш тісні зв’язки вирішили встановити між собою і різні території Луганщини і Львівщини. Саме так Кремінський район знайшов доброго друга – Сколівський район, який розташований на південному заході Львівської області.
     Отже, протягом туристичного тижня 17 – ти кремінським дітям була запропонована насичена й цікава програма, яка передбачала знайомство з туристичними маршрутами, визначними пам'ятками історії Сколівського району. Під час перебування діти мали змогу відвідати гірськолижні комплекси «Плай», «Захар Беркут», національний природній парк «Сколівські Бескиди», Урицькі скелі із залишками давньої фортеці «Тустань».
     Доторкнутися до сивої давнини України стало можливим завдяки відвідуванню Мукачівського замку паланок та неповторної мандрівки вулицями міста Лева.
Звичайно, такі розкішні туристичні об’єкти, природа Карпат, вразила всіх. Але незрівнянно більше на дітей справила враження гостинність місцевих мешканців, які зробили перебування кремінян максимально комфортним, і оточили школярів своєю увагою й турботою.
     Учасники екскурсійної подорожі та їх батьки висловлюють глибоку подяку працівникам Сколівської районної адміністрації та районної ради, педагогічному колективу школи села Козьова, Кремінській райдержадміністрації та районній раді, а також місцевому благодійному фонду «Кремінщина», який до переліку своїх добрих справ додав ще одну – взяв на себе транспортні витрати.
     З гарним настроєм діти повернулись на кремінську землю. Повернулись із впевненістю, що Україна – неповторна, красива, а головне – єдина країна.

    

За матеріалами Кремінської РДА

https://www.facebook.com/kreminskarda/posts/1571708653135610

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 476 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua