Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 8 » Урочище «Широке» оголошено заповідною територією
09:06
Урочище «Широке» оголошено заповідною територією

       Розпорядженням керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 26.05.2015 р. №194 урочище «Широке» оголошено заповідною територією. Площа урочища складає 121,6288 га та, за даними Державного земельного кадастру, враховується в Кремінській міській раді.

         Створення природно-заповідних територій у Кремінському районі підіймалося неодноразово. Ще 2012 році керівництвом району Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища Луганської області у рамках Регіональної цільової програми розвитку екологічної мережі були надані пропозиції щодо створення територій природно-заповідного фонду у Кремінському районі. Депутати у травні 2013 року погодили Клопотання про оголошення заповідних урочищ «Хрящуваха», «Широке» та «Жеребець».

         Департаментом екології та природних ресурсів обласної держадміністрації був розроблений проект створення заповідного урочища «Широке». Розпорядження керівника ОВЦА дає змогу вважати дану територію заповідною. Це важливо для збереження типових для регіону природних ландшафтів, охорони рослинного та тваринного світу.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 554 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua