Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Урочисті проводи призовників осіннього призову на строкову службу до лав Збройних Сил України
14:14
Урочисті проводи призовників осіннього призову на строкову службу до лав Збройних Сил України

      В переддень відзначення Дня захисника України в залі райдержадміністрації відбулись урочисті проводи призовників осіннього призову на строкову службу до лав Збройних Сил України.
     Із напутніми словами і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили голова районної ради Володимир Прокопенко, керівник апарату райдержадміністрації Олена Крутько, військовий комісар Рубіжансько-Кремінського військового об’єднаного комісаріату В’ячеслав Суханов. Вони побажали юнакам богатирського здоров’я, незламності духу, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому або, за бажанням, продовжити військову службу за контрактом.
     Благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя клірик Кремінського Свято-Сергіївського чоловічого монастиря, ієромонах Іоан: «Божого благословення вам на службі у Збройних Силах України. Матір Божа захищає воїнів, а воїни захищають державу. Воїни, які жертвують своїм часом і життям задля захисту своєї Батьківщини, завжди на особливому рахунку у Бога».
     Керівники району вручили хлопцям подарунки, а солісти районного будинку культури зробили свій внесок в урочисті проводи - виконали низку пронизливих пісень.

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 335 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua