Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Грудень » 21 » В Новомикільській школі відбулось урочисте відкриття дошкільної групи короткотривалого перебування
10:12
В Новомикільській школі відбулось урочисте відкриття дошкільної групи короткотривалого перебування

      В Новомикільській школі відбулось довгоочікуване для сільської громади свято - урочисте відкриття дошкільної групи короткотривалого перебування. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям районної державної адміністрації, районної, сільської рад, спонсорів та батьків. Відкриття нової групи дасть можливість 15 маленьким хлопчикам та дівчаткам отримати якісну дошкільну освіту. На ремонт ігрової кімнати, придбання дитячих меблів, іграшок були залучені кошти сільського та районного бюджету, благодійні внески.
      На таку важливу для сільської громади подію з подарунками та вітаннями прийшли голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, Новомикільський сільський голова Святослав Кальницький, начальник відділу освіти РДА Анатолій Кременчуцький та інші.
      Молодшим друзям, які відтепер будуть навчатись з ними в одному навчальному комплексі, чудову казкову програму подарували учні Новомикільської загальноосвітньої школи.

         

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 421 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua