Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 25 » Відбулася позачергова сесія Кремінської районної ради
12:23
Відбулася позачергова сесія Кремінської районної ради

         25.06.2015 р. відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету та фінансів і з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів. На засіданні депутати детально розглянули питання проекту порядку денного, серед яких – затвердження інвестиційних проектів та проектно-кошторисних документацій, подання заявок для участі в конкурсі проектів ПРООН, а також відповідне внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку району і внесення змін до районного бюджету на 2015 рік.

         Підприємства, організації та установи Кремінського району активно приймають участь в інвестиційних проектах для залучення коштів іноземних донорів. Є приклади плідної співпраці з Програмою розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», це нещодавно облаштований корпус ПЗОВ «Мрія» для мешкання вимушено переміщених осіб.

         Цього ж дня відбулося пленарне засідання позачергової сесії районної ради, на якому за пропозицією депутатів усі питання порядку денного були розглянуті за спрощеною системою.

         На вимогу Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» керівник депутатської фракції районної ради від Комуністичної партії України Дзюбан М.Г. заявою від 25.06.2015 р. повідомив районну раду про припинення її дії.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 499 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua