Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Листопад » 16 » Відбулася робоча нарада
12:08
Відбулася робоча нарада

     15 листопада відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами. На порядку денному було чи мало питань, але почали обговорення з найголовнішого – добровільного об’єднання територіальних громад. Голова Кремінської райдержадміністрації Н.Чехута зазначила, що губернатор налаштований підтримувати будь-які пропозиції по об’єднанню громад. У цьому напрямку впевнено крокує Кремінська міська рада та керівництво району налаштовано сприяти процесу добровільного об’єднання.

     Заступник начальника фінансового управління Кремінської райдержадміністрації Я.Вашечко надала роз’яснення та рекомендації щодо формування бюджетів місцевих рад на 2017 рік з врахуванням рішення Уряду щодо встановлення мінімальної заробітної плати з 1 січня у розмірі 3200 грн.

     Також осторонь не залишилися питання благоустрою населених пунктів району, облаштування пунктів обігріву, проведення призову громадян на строкову службу, рекомендації по роботі адмінкомісій місцевих рад, рекомендації щодо дотримання законодавства у сфері очищення влади та електронного декларування. Місцеві голови дізналися про можливість доступу до веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України для отримання корисної інформації з питань пенсійного страхування, бланки документів, інструкції щодо їх заповнення тощо.

     За результатами робочої наради міському, селищному та сільським головам надані протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 428 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua