Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Квітень » 13 » Відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами
08:39
Відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами

         11 квітня відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами.

         На початку робочої наради голова районної ради В.Прокопенко закликав всі громади долучитися до проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», Дня благоустрою та районного місячника упорядкування об’єктів культурної спадщини.

         До відома місцевих голів доведена інформація Міністерства фінансів України щодо здійснення контролю за дотриманням бюджетного законодавства. З метою приведення у відповідність місцевих бюджетів рекомендовано міському, селищному та сілським головам переглянути та внести зміни до рішень про місцеві бюджети згідно із законодавством та зауваженнями Міністерства фінансів.

         На виконання Закону України від 10.12.2015 р. №888-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» рекомендовано місцевим радам у своїй роботі використовувати Постанову КМУ від 02.03.2016 р. №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру».

         Цього ж дня пройшов семінар-навчання для секретарів місцевих рад. Начальник архівного відділу Кремінської райдержадміністрації Васильєва Г.Б. ознайомила присутніх з правилами організації діловодства та архівного зберігання документів і порядком заповнення паспорта архівного підрозділу установи, а представники Сєвєродонецького центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели тренінг-навчання на тему «Право власності та його захист». За результатами семінару всім присутнім були надані роз’яснення, рекомендації та методичні матеріали.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 436 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua