Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Квітень » 20 » Відбулося пленарне засідання позачергової вісімнадцятої сесії Кремінської районної ради
14:44
Відбулося пленарне засідання позачергової вісімнадцятої сесії Кремінської районної ради

     Сьогодні, 20 квітня, у залі засідань Кремінської районної ради відбулося пленарне засідання позачергової вісімнадцятої сесії. На порядку денному були розглянуті проекти рішень щодо внесення змін до районних програм, ряд бюджетних і комунальних питань.

     Депутати одноголосно підтримали внесення змін до Комплексної районної програми соціального захисту ветеранів війни, праці, воїнів – інтернаціоналістів та громадян похилого віку, що дасть можливість відшкодувати витрати за надані послуги по перевезенню пільгових категорій громадян та громадян, постраждалих в наслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорії, залізничним транспортом. Згідно цього порядку відшкодування підприємствам-перевізникам компенсаційних послуг за пільговий проїзд у залізничному транспорті проводить управління соціального захисту населення Кремінської райдержадміністрації на підставі рахунків і проводять звірку з Єдиним державним автоматизованим реєстром пільговиків. Обсяг фінансування заходів програми визначається на відповідний рік, виходячи з фінансових можливостей районного бюджету, при його затвердженні або внесенні змін.

     Для підвищення рівня ефективного виконання ліквідації надзвичайних ситуацій у Кремінському районі внесені зміни до районної Програми цивільного захисту з виділенням з районного бюджету коштів на придбання мотопомпи та пожежного рукава.

     Депутати також підтримали внесення змін до районної Програми розвитку комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку Мрія» з виділенням додаткового фінансування для забезпечення проведення літньої оздоровчої кампанії.

     З метою створення сприятливих умов для забезпечення творчого, інтелектуального и духовного розвитку підростаючого покоління збільшений обсяг фінансування на виконання районної Програми «Мистецька освіта Кремінщини на 2014-2017 роки», це дасть можливість придбати нові сучасні інструменти для навчання вихованців музичної школи.

    У зв’язку з тим, що Урядом затверджений перелік та склад госпітальних округів Луганської області, Кремінський район буде входити до Сєвєродонецького госпітального округу. Тому було прийнято рішення про делегування представників Кремінського району для роботи у складі госпітальної ради Сєвєродонецького госпітального округу.

    Також депутатами за клопотанням Сєвєродонецького та Кремінського лісомисливських господарств було прийнято рішення про визначення місць розмноження диких тварин та заборону проведення певних робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою у місцях масового розмноження та вирощування потомства.

         Детальніше з рішеннями районної ради можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 414 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua