Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Березень » 31 » Відбулося засідання позачергової сьомої сесії
14:20
Відбулося засідання позачергової сьомої сесії

         На цьому тижні відбулося засідання постійних комісій районної ради з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів і з питань бюджету та фінансів. Депутати розглянули питання внесення змін до районного бюджету, які викликані необхідністю у фінансуванні деяких районних програм. За клопотанням райдержадміністрації до проекту порядку денного було внесено ряд питань комунального характеру, які потребують термінового вирішення. Це призначення директора КП «Креміннатеплокомуненерго», реформування КРКП «РРГП газети «Кремінщина» та затвердження проектно-кошторисних документації з капітального ремонту поліклініки, стерилізаційного та інфекційного відділень КУ «КРТМО».

         На виконання доручення Глави Адміністрації Президента України за пропозицією райдержадміністрації депутати підтримали Програму заходів щодо сприяння залученню громадян на службу до лав Збройних Сил України у 2016 році.

         31 березня відбулося пленарне засідання сьомої позачергової сесії районної ради сьомого скликання, на якому депутати  затвердили 10 проектів рішень.

         У зв’язку з тим, що в регіоні склалася загрозлива ситуація стосовно електрозабезпечення будівель бюджетних установ, що утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів, групою депутатів Кремінської районної ради запропоновано звернутися до органів влади вищого рівня.

         Депутати районної ради підтримали звернення, яке буде направлене до Президента України П.Порошенка та Кабінету Міністрів України.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 460 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua