Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Лютий » 29 » Відбувся семінар за участю представників місцевих рад
17:10
Відбувся семінар за участю представників місцевих рад

       29 лютого у залі засідань районної ради відбувся семінар для місцевих голів та відповідальних осіб з питань регуляторної діяльності місцевих рад.

Під час семінару більшість часу приділили розгляду питання стосовно виконання органами місцевого самоврядування норм та вимог встановлених Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Представники управління економічного розвитку та торгівлі Кремінської райдержадміністрації надали методичні рекомендації щодо порядку прийняття регуляторних актів, проведення аналізу регуляторного впливу та детально зупинилися на базовому відстеженні результативності регуляторного акту – проекті рішення щодо встановлення ставок земельного податку та орендної плати.

         На виконання Меморандуму про співпрацю між Сєвєродонецьким центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадською організацією «Вибір» та місцевими головами на семінарі представник Сєвєродонецького центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Орел І.Є. ознайомив місцевих голів з порядком надання безоплатної правової допомоги, графіком відвідування територіальних громад, проведення навчань-тренінгів для секретарів тощо.

         Також перед присутніми виступив начальник відділу екологічного контролю, природних ресурсів Лисичанського регіону Цуцков І.В. з роз’ясненнями щодо проведення інвентаризації багаторічних зелених насаджень та повноважень органів місцевого самоврядування в частині благоустрою територій.

За результатами семінару всім присутнім були надані методичні матеріали.

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 551 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua