Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Травень » 13 » Відкриття 1-го корпусу комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія»
14:31
Відкриття 1-го корпусу комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія»

         12 травня 2015 р. відбулося відкриття 1-го корпусу комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» після капітального ремонту. Ця подія стала значною для переселенців, які будуть у ньому мешкати.

     Ремонт корпусу став можливим завдяки фінансуванню проекту Європейським Союзом, співфінансування Програмою розвитку ООН, Кремінською райдержадміністрацією, Кремінською районною радою та громадською організацією «Кремінська бізнес-асоціація» при підтримці Луганської облдержадміністрації. На урочисту подію з нагоди відкриття корпусу завітали керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, його заступник Ольга Лішик, перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Олександр Горін, заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко, координатор Проекту «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» в Луганській області Ганна Борова, представники духовенства, керівники підприємств, установ,приватні підприємці.

     Геннадій Москаль, відмітив, що обласне керівництво добре знає проблеми внутрішньо переміщених осіб та з допомогою донорських коштів зробить все, щоб покращити умови їх перебування.

Також на презентацію були запрошені представники донорських установ,а  саме:

- Стюарт Вилкатс - Директор Mercy Corps в Україні та Оксана Микитенко, що надали фінансову допомогу в закупівлі у місцевого кремінського виробника 40 дерев’яних ліжок для оснащення корпусу;

- Джеф Уилкинсон – голова польового офісу управління Верховного комісару ООН по cправам біженців (UNHCR), які надали 80 комплектів постільного, одіял та гігієнічних наборів для ВПО, що житимуть в корпусі табору “Мрія”.

  

     Слід відмітити, що координацію роботи міжнародних організацій в Луганській області здійснює управління ООН по координації гуманітарних питань в Луганській області (Олена Куцел та Тагуї Мелкумян, OCHA) разом із заступником губернатора Луганської області – Ольгою Лішик, які взагалі допомогли вчасно зорієнтувати міжнародні організації для подальшої допомоги в оснащенні всім необхідним табору “Мрія” для покращення життя переселенців.

 

     В корпусі №1 замінено дах, вікна та двері на металопластикові; модернізовано систему опалення та встановлена модульна котельня на біопаливі, здійснено заміну підлоги, ремонт санвузлів, внутрішній ремонт спальних кімнат.

 

 

   Особи, які отримали блага від реалізації мікропроекту (бенефіціари) - це 80 сімей внутрішньо переміщених осіб, що переїжджають у відремонтований корпус табору, та 48 працівників установи.

Пролунало багато слів подяки усім, хто залучився до проекту.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 719 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua