Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Січень » 17 » Відпочинок дітей у Львівській області
15:14
Відпочинок дітей у Львівській області

     У рамках проекту «Змінимо країну разом!» та угоди про співробітництво між Луганською, Львівською та Тернопільською областями 52 дитини та 6 вчителів закладів освіти Кремінського району побували на відпочинку у Львівській області.

     Так, учні 9-11 класів Красноріченської ЗОШ І-ІІІ ступенів відпочинвали у Радехівському районі, учні 9-11 класів НВК «Новомикільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» - у Турківському районі, а школярі 7 - 9 класів Кудряшівської ЗОШ – у Сколівському.

    Сьогодні голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Кременчуцький зустрілися та поспілкувалися з дітьми з Кудряшівської загальноосвітньої школи, які повернулися з відпочинку.

     Діти поділилися незабутніми враженнями зимового відпочинку на Сколівщині та подарували керівництву Кремінського району сувенір ручної роботи Сколівських майстрів.

     За час перебування на Львівщині діти побували на екскурсії у Львові, відвідали місця культурної спадщини, скуштували традиційні страви, побачили вертепні дійства та спільно зі своїми новими друзями заспівали колядки.

     Діти поспілкувалися з однолітками, розповіли про козацькі традиції Кудряшівської паланки, що носить звання  Богдана Хмельницького.

      Сьогодні Сколівський район залучає велику кількість туристів з різних країн завдяки курортам, які мають широко розвинену інфраструктуру і можливість цілорічного відпочинку. Діти з Кремінщини побували на гірськолижному курорті Плай біля села Плав'є, який є одним з найкращих у Львівській області.

     Тепла зима і відсутність снігу не зіпсували дитячих вражень.

    Маємо надію, що наступні подорожі дітей Кремінщини у західні області країни будуть не менш цікавими.

         

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 319 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua