Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 6 » Військових інженерів вітали на Кремінщині.
10:41
Військових інженерів вітали на Кремінщині.

     В Україні відзначається свято – День інженерних військ.
    Військові інженери виконують найскладніші завдання інженерного забезпечення бойових дій наших підрозділів в районі проведення антитерористичної операції, повертають звільнені території до мирного життя, розміновуючи та очищаючи об’єкти від вибухонебезпечних предметів.
     3 листопада у Кремінській музичній школі пройшов урочистий захід – привітання воїнів 703 – го окремого полку оперативного забезпечення.
     Слова вдячності військовим інженерам сказали командир зведеного загону 703 – го окремого полку підполковник Андрій Туз, голова районної ради Володимир Прокопенко, керівник апарату, в. о. голови райдержадміністрації Олена Крутько, військовий капелан отець Іван, учні Кремінської школи – гімназії.
     «Я хочу передати слова глибокої вдячності від голови Кремінської райдержадміністрації Наталі Чехути і побажати вам миру і спокою у душі, у країні, а також обов’язково найскоріше повернутись до своїх рідних і близьких», - сказала Олена Крутько.
     Далі начальник штабу зведеного загону підполковник Олександр Ляхович зачитав святковий наказ про нагородження офіцерів та солдатів військової частини.
     А щоб свято було справжнім святом, естафету привітань «перехватили» солісти і колективи районного будинку культури та викладачі районної музичної школи.
     Хлопці дуже щиро сприймали виступи місцевих артистів, натомість, креміняни у такий спосіб вкотре сказали «дякуємо» нашим військовим. За мир і спокій на Кремінщині. За їх щоденну військову працю за відновлення територіальної цілісності нашої держави.

         

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 282 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua