Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Візит керівників району до Голубівки, Бараниківки та Булгаківки
14:56
Візит керівників району до Голубівки, Бараниківки та Булгаківки

         Цього тижня голова райдержадміністрації Наталя Чехута, заступник голови районної ради Борис Руденко, в.о. начальника відділу освіти РДА Ірина Драньова та начальник управління економіки РДА Тетяна Улибіна  відвідали об’єкти соціальної сфери у селах Бараниківка, Голубівка та Булгаківка.

         Керівників району  цікавив стан у різних галузях: чи будуть сільські навчальні заклади забезпечені теплом під час опалювального сезону, чи отримують учні гаряче харчування у шкільних їдальнях, на якому рівні сільська дошкільна освіта, як працюють та чим забезпечені сільські фельдшерські пункти, у якому стані знаходяться сільські заклади культури, як працюють торгівельні підприємства.

        

       В Голубівській школі проводиться модернізація шкільної котельні. Вже демонтовані старі котли, а нові мають бути встановлені найближчим часом.

      Остаточно вирішене питання щодо відкриття у 2016 році дошкільної групи в Голубівській школі.

      В Булгаківській школі вирує шкільне життя, проводяться цікаві позакласні заходи.

    Дитячий садок «Сонечко» у Бараниківці - найкращий сільський дошкільний заклад у районі. Але працівників садочка цікавить питання – чи не закриється заклад після відновлення роботи дитячого садочку «Пролісок» у Красноріченському, тому що більшість дітей у Бараниківському дитсадку саме з Красноріченського. Керівники району запевнили і працівників закладу, і батьків у тому, що працювати дитячий садок має при любих обставинах.

      Не все гаразд з медичним обслуговуванням у Булгаківці: фельдшерський пункт поступово руйнується, бо вже декілька років поспіль не опалюється та не освітлюється. Великих капіталовкладень потребує і Булгаківський сільський клуб, в якому протікає дах. Ці важливі для села соціальні об’єкти керівники району взяли під особистий контроль.

         Тетяна Улибіна цікавилася, як застосовується торгівельна надбавка на продукти харчування, визначені розпорядженням РДА, та як працюють ваговимірювальні прилади  у сільських торгівельних підприємствах.

         Також відбулися зустрічі з депутатами, мешканцями та активом населених пунктів, проведений особистий прийом громадян.

       За результатами візиту надані протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 558 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua