Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 11 » Візит Надзвичайного і Повноважного посла Королівства Швеція
14:10
Візит Надзвичайного і Повноважного посла Королівства Швеція

         10 червня 2015 року з ознайомчим візитом Кремінський район відвідала делегація у складі Надзвичайного і Повноважного посла Королівства Швеція в Україні Андреаса фон Бекерата і координатора проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Ганни Борової.

     Перед відвідуванням Кремінського району представники посольства Швеції, Швейцарського бюро співробітництва та програми розвитку ООН зустрілися з керівництвом Луганської області. На зустрічі  обговорювався початок впровадження на території області проекту «Відновлення управління та миру у постраждалих громадах України». Цей проект – спільна ініціатива програми розвитку ООН в Україні, Шведського агентства з міжнародного розвитку (SIDA) та Швейцарського агентства з питань розвитку та співробітництва (SDC). У рамках програми, розрахованої на три роки, планується надання мікрогрантів для представників громад у містах Донецької та Луганської областей для зміцнення потенціалу місцевого самоврядування, поліпшення якості наданих громадських послуг та зменшення соціальної напруги шляхом всебічного діалогу і примирення.

 У супроводі заступника голови районної ради Бориса Руденка і голови Кремінської райдержадміністрації Олександра Горіна поважні гості зустрілися з активістами громадських організацій «Кремінська бізнес-асоціація» і «Наша громада», відвідали позаміський заклад відпочинку та оздоровлення «Мрія», де завдяки мікропроекту був проведений капітальний ремонт корпусу для проживання переселенців, а також фельдшерсько-акушерський пункт і школу в селі Єпіфанівка, куди теж надавалися мікрогранти для проведення ремонтних робіт і заміни вікон.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 522 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua