Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Лютий » 27 » Володаря срібної нагороди Чемпіонату України з боксу серед молоді та його тренера вітали з перемогою.
10:26
Володаря срібної нагороди Чемпіонату України з боксу серед молоді та його тренера вітали з перемогою.

     27 лютого тріумфатора Чемпіонату України з боксу серед молоді Миколу Коваленка та його тренера Андрія Алєксєєва з перемогою привітали голова районної державної адміністрації Наталія Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко. 
     Кубок та медаль, які Микола продемонстрував під час зустрічі, визвали захоплення та почуття гордості за кремінського боксера та його наставників. За вагомий особистий внесок у популяризацію боксу у Кремінському районі Подяками РДА та районної ради нагороджені тренери Андрій Алєксєєв та Дмитро Новіков. Миколі Коваленку була вручена премія. 
     Голова Федерації боксу Кремінського району Дмитро Новіков висловив вдячність керівництву району та міста за сприяння розвитку боксу, покращення навчально-матеріальної бази. В першу чергу, мова йде про реконструкцію спеціалізованої зали боксу відділення боксу Кремінської дитячо-юнацької спортивної школи.  Також за рішенням депутатського корпусу Кремінської міської ради Микола Коваленко є стипендіатом міськради. 
     Кремінські спортсмени все частіше виїздять за межі району та області. Всі вболівальники та шанувальники стежать за їх виступами через соціальні мережі чи прямі включення. Кремінщина таїла подих та тримала кулаки коли наші спортсмени виходили на спортивні майданчики. Більше сотні любителів боксу Кремінського району дивилися «вживу» бої Миколи Коваленка на Чемпіонаті України з боксу у м. Херсон. 
     Необхідно відзначити, що чергова перемога на престижних змаганнях стала можливою завдяки колективній праці. Зокрема, перед цим важливим стартом Федерація боксу Кремінського району організувала чотиритижневі навчально-тренувальні збори із загальної фізичної, спеціальної технічної та тактичної підготовки. Для спарингів були залучені спортсмени з Харківщини та Полтавщини. 
Миколо, щиро вітаємо і нових перемог!

     

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 329 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua