Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Листопад » 30 » Всеукраїнський конкурс науково-практичних робіт серед молоді "Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України
16:24
Всеукраїнський конкурс науково-практичних робіт серед молоді "Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Спілка молодих державних службовців України» за підтримки Державної служби молоді та спорту, Національного агентства України з питань державної служби, Національної академії державного управління при Президентові України оголошує Всеукраїнській конкурс науково-практичних робіт серед молоді «Державотворення, державне управління та місцевий розвиток України».

Конкурс спрямований на підтримку обдарованої молоді, виявлення й розвиток творчих здібностей і стимулювання творчого самовдосконалення особистості, формування активної та свідомої позиції молоді щодо різних аспектів духовного, соціально-економічного, політичного й культурного життя суспільства, підвищення інтересу молоді до поглибленого вивчення проблем державотворення, державного управління та місцевого розвитку України, активізацію молоді до участі у державотворчих процесах.

У конкурсі можуть брати участь молоді люди віком від 20 до 35 років.

На конкурс приймаються роботи за напрямами:

Ø Система належного врядування (good governance) у державному управлінні;

Ø Адміністративна реформа, як крок до створення успішних громад;

Ø Здоровий спосіб життя в молодіжному середовищі;

Ø Патріотичне виховання молоді: моделі реалізації.

Робота, що подається на конкурс повинна бути написана в програмі WORD шрифтом 14 та інтервалом 1,5. Обсяг роботи до 14 сторінок. В ній повинно бути зазначено: один з вищевказаних напрямів, назва роботи, чітко поставлені та за підсумками розкриті мета та завдання, шляхи вирішення або покращення зазначених проблем. До роботи додаються відомості учасника, а саме: прізвище, ім’я, по-батькові; рік народження; місце роботи, навчання, громадська організація.

Конкурсні роботи приймаються до 12.00 години 6 грудня 2011 року на адресу електронної пошти: uvcsu@ukr.net (в темі листа зазначити «На творчий конкурс»). Конкурсною комісією буде визначено авторів, чиї роботи заслуховуватимуться на фінальній конференції, яка відбудеться 9-10 грудня 2011 року у місті Кіровоград. Переможці конкурсу визначатимуться за кожним напрямом та нагороджуватимуться заохочувальними призами.

         Проживання та харчування на фінальній конференції за рахунок організаторів.

 

Контактна інформація:

Україна, 04119, м.Київ, вул.Мельникова,83-а

тел./факс 383-42-03

електронна пошта:uvcsu@ukr.net
Переглядів: 843 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua