Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Листопад » 21 » Всеукраїнськийо форум патріотичних справ учнівської молоді «Ми-українці!»
16:02
Всеукраїнськийо форум патріотичних справ учнівської молоді «Ми-українці!»

     21 листопада 2019 року Кремінська районна дитяча громадська організація «Первоцвіт» зібрала на районний етап Всеукраїнського форуму патріотичних справ учнівської молоді «Ми-українці!» лідерів учнівського самоврядування закладів загальної освіти Кремінського району та представників місцевої влади.

     Форум за темою «Ми унікальні, народжені незалежними!» був присвячений Дню гідності та свободи України.

         Форум розпочався з цікавих подій шкільного самоврядування закладів освіти Кремінського району та звіту про роботу Кремінської районної дитячої громадської організації «Первоцвіт». Далі учасники форуму вшанували пам’ять тих, хто постав на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору та розвісили  янголів у пам’ять про Героїв на ялинках вдовж Алеї Героїв.

     Потім учасники  форуму взяли участь у засіданні круглого столу «Революція гідності: очікування та здобутки України на шляху до Європи». Молодь мала змогу поставити питання заступнику голови райдержадміністрації Махурі Ларисі, голові районної ради  Прокопенку Володимиру, завідуючій дитячою  бібліотекою Реді Світлані, директору регіональної телекомпанії «КТВ-плюс» Матвєєвій Вікторії та методисту Кремінського методичного кабінету Богомоловій Наталії.  У виступах молоді відзначалось, що  вони  власними помислами, ділами, вчинками доводять своє бажання жити у вільній Україні, виявляють свою небайдужість до її долі. Адже саме їм, молодим та завзятим, творити прийдешній день і майбутнє України.

          

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 271 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua