Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Грудень » 7 » З Днем місцевого самоврядування
09:45
З Днем місцевого самоврядування

     Від щирого серця вітємо з днем місцевої демократії всіх, хто причетний до місцевого самоврядування: депутатів усіх рівнів, місцевих голів, секретарів, службовців місцевих рад, працівників виконавчого апарату районної ради, членів виконавчих комітетів та ветеранів самоврядної служби.

     Саме ви забезпечуєте право кожного громадянина бути почутим, демонструючи самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі.

     Уклін і шана вам, дорогі жителі району, за любов до рідного краю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

     Реалії сьогодення диктують гостру необхідність проведення змін у тісній співпраці органів самоврядування  з органами державної влади та громадянським суспільством.

     Уперше створено Красноріченську об’єднану територіальну громаду, яка стала в авангарді децентралізації влади та реформи місцевого самоврядування  в районі.

    То ж ми на порозі доленосних перетворень, які мають докорінно змінити принципи організації місцевої влади та істотно розширити повноваження органів місцевого самоврядування. Місцеві громади повинні нарешті одержати дієві механізми і джерела фінансування, щоб самостійно вирішувати основні питання життєдіяльності, розвитку територій.

     В цей святковий день бажаємо  всім міцного здоров'я та терпіння, щастя та добра, витримки і стійкості, благополуччя, достатку і лише позитивної енергетики.

    Зі святом – Днем місцевого самоврядування!

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 346 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua