Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 30 » З днем народження, бібліотеко!
13:47
З днем народження, бібліотеко!

     Сьогодні районна дитяча бібліотека відзначає 70-ту річниці з дня створення !

     Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу.

     Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

     Привітати працівників дитячої бібліотеки прийшли заступник голови Кремінської районної ради Б.Руденко, перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Р.Мар¢ясов,  начальник відділу культури Кремінської райдержадміністрації Боярська І.В., керуюча справами Кремінської міської ради О.Літвін, ветерани бібліотечної справи , вдячні читачі та друзі.

     На адресу бібліотеки пролунало багато слів вдячності від читачів та гостей, море квітів та подарунків. А кращий подарунок – це звісно книга.

     Бажаємо бібліотеці процвітання, залучення ще більшого кола читачів, а бібліотекарям – творчої наснаги, натхнення, нових книжкових надходжень, вдячних читачів, міцного здоров’я, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

         

         

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 404 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua