Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Лютий » 20 » З’їзд Української асоціації районних та обласних рад
15:39
З’їзд Української асоціації районних та обласних рад

     17 лютого 2017 р. у м.Києві відбувся З’їзд Української асоціації районних та обласних рад, участь в якому брали представники органів місцевого самоврядування – членів Асоціації та представників колективних Асоціації. У роботі з’їзду взяла участь делегація від Луганської області на чолі з Володимиром Прокопенком – головою Луганського регіонального відділення Української асоціації районних та обласних рад та головою Кремінської районної ради.

     Метою з’їзду було розширення і зміцнення ролі районних та обласних рад у законодавчих і виконавчих органах держави, налагодження ділових, конструктивних стосунків та співпраця з комітетами Верховної Ради України, з центральними органами виконавчої влади, з Секретаріатом Кабінету Міністрів та Адміністрацією Президента України. Також делегати з’їзду зібралися, щоб домогтися прийняття Верховною Радою України Законів щодо основоположних засад місцевого самоврядування.

     Делегати брали участь у робочих групах з підготовки пропозицій щодо визначення засад реформи адміністративно-територіального устрою України, обговорювали питання розмежування повноважень між центральними органами влади, місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування.

     Задля зростання ефективності у виробленні та прийнятті рішень органами місцевого самоврядування з’їздом були прийняті рішення щодо проведення навчальних заходів з підвищення освітньо-професійного рівня посадових осіб місцевого самоврядування; сприяння розвитку інфраструктури території та практичного консультування.

     Задля вивчення та впровадження в нашій державі досвіду економічно розвинених держав з питань функціонування ефективного і авторитетного місцевого самоврядування вирішено встановлювати і розширювати співпрацю з міжнародними та іноземними асоціаціями, що презентують інтереси органів регіонального та місцевого самоврядування.

     З робою Асоціації можна ознайомитися на сайті http://uaror.org.ua

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 491 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua