Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Захисники змагалися у ринзі.
16:20
Захисники змагалися у ринзі.

     Цього року у Кремінському районі вже проходила матчева зустріч з боксу між командами Луганської та Харківської областей, яка зібрала чимало глядачів на стадіоні «Олімп». Тому організацію таких зустрічей було вирішено продовжити та розширити.
     За ініціативи Дмитра Новікова, президента федерації боксу Кремінського району, 16 жовтня було організовано зустріч з боксу між командами Луганської та Донецької областей. Присвятили спортивний захід Дню захисника України.
     Привітати боксерів під час церемонії відкриття прийшов заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко. За дорученням голови райдержадміністрації та голови районної ради він вручив грамоти Дмитру Новікову та Андрію Алєксєєву – за розвиток боксу у районі.
     До складу команди Луганської області були включені кращі боксери у своїх вікових та вагових категоріях з Лисичанська, Сєверодонецька, Рубіжного та Кремінної. Слід відзначити, що при виході в ринг вихованців відділення боксу Кремінської ДЮСШ, у спортивній залі «Олімп» вдразу піднімався ажіотаж вболівальників.
Першу перемогу команді Луганської області приніс Владислав Новіков, який вистояв проти суперника з Краматорська, а завдяки вдалій тактичній та технічній підготовці, в кінцівці третього раунду був активніших та влучніший. Саме це вплинуло на суддів і вони віддали перемогу на користь нашого боксера з рахунком 3:0.
Переважна більшість любителів боксу чекала останнього бою. У програмі матчевої зустрічі це був бій між Максимом Горюшком із Добропілля та Миколою Коваленком із Кремінної. Наш боксер відразу дав зрозуміти, хто у ринзі господар, та в решті - решт завершив його нокаутом.
     Проте навіть ця блискуча перемога не дозволила команді Луганської області виграти зустріч. У підсумку - 8:7 на користь команди Донецької області, яка отримала кубок за зайняте І місце, а команда Луганської області – за зайняте ІІ місце. Кращим боксером було визнано Миколу Коваленка, який також отримав від організаторів почесний трофей.
     Організатори турніру з боксу висловлюють слова вдячності колективу ЛОФЦ «Олімп»,лікарям РТМО та головній суддівській колегії під керівництвом Артема Гетьманського.
     Бажаємо нашим спортсменам вдалих виступів на всеукраїнських теренах та нових яскравих перемог!

    

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 471 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua