Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Грудень » 28 » Заради безпеки наших громадян
15:41
Заради безпеки наших громадян

     26 грудня 2017 року голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз передав автомобілі та пожежно-технічне обладнання підрозділам Головного управління ДСНС України у Луганській області.

     Сьогодні біля районного адміністративного будинку начальник Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області, полковник цивільного захисту Андрій Павлов за участі голови районної ради Володимира Прокопенка та голови райдержадміністрації Наталі Чехути презентував спеціальний оперативно-піротехнічний автомобіль.

     Цей автомобіль планується використовувати для забезпечення оперативного прибуття особового складу піротехнічного розрахунку аварійно-рятувального загону до місць виявлення вибухонебезпечних предметів та транспортування спеціального майна і спорядження, а також - для швидкого реагування і ліквідації дорожньо-транспортних пригод. Спецавтомобіль укомплектовано переносною радіостанцією та сигнальним-гучномовним пристроєм.

     «Цей оперативно-піротехнічний автомобіль відповідає усім сучасним вимогам, має невелику витрату палива, високу маневреність і сприятиме посиленню готовності відділу ГУ ДСНС до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події», - зазначив А.М.Павлов.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 340 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua