Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Лютий » 22 » Засідання Луганського регіонального відділення Української асоціації сільських та селищних рад
10:28
Засідання Луганського регіонального відділення Української асоціації сільських та селищних рад

      19 лютого 2016 р. делегація Кремінського району у складі Боровенського сільського голови Середи О.В., Єпіфанівського сільського голови Островерхової Н.А., Невського сільського голови Зозулі В.В., Новоастраханського сільського голови Татарченко О.І. взяли участь у засіданні Луганського регіонального відділення Української асоціації  сільських та селищних рад м.Сєвєродонецьк.

     У заході прийняли участь заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ю.Кліменко, виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України Н.Бойко, директор Обласного офісу реформ С.Тихоновський, селищні та сільські голови.

      Сергій Тихоновський виступив з інформацією стосовно ситуації із проведенням реформи децентралізації влади та місцевого самоврядування в Луганській області, зазначив ряд фінансових переваг створення об’єднаних територіальних громад на прикладі Білокуракинської та Новопсковської об’єднаних селищних територіальних громад, акцентував увагу присутніх на обсягах коштів, які передбачені в бюджеті на 2016 рік для розвитку об’єднаних територіальних громад.

      За підсумками установчих зборів було обрано керівництво Луганського регіонального відділення Української асоціації  сільських та селищних рад та делегатів для участі у всеукраїнських зборах у м.Києв.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 428 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua