Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Серпень » 22 » Змагалися сільські спортсмени.
13:52
Змагалися сільські спортсмени.

     20 серпня 2016 року  на  стадіоні  КУ ЛОФЦ «Олімп» м. Кремінної відбулися XV-і районні сільські спортивні ігри. На урочистій церемонії відкриття учасників привітами голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко та перший заступник голови Кремінської районної державної адміністрації Роман Мар’ясов. Керівники району вручили подяки центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» провідним спортсменам  ФСТ «Колос» Віталію Ляшенку (с.Єпіфанівка) та Вірі Іванівні Зьомі (с.Червонопопівка)

         В змаганнях прийняли участь команди 13 сільських рад та команда селищної ради. Спортсмени змагались в таких видах спорту: легка атлетика, гирьовий спорт, армспорт, настільний теніс, міні-футбол, волейбол (чоловіки та жінки), перетягування канату, шахи та шашки.

     Всього у змаганнях прийняли участь 287 учасників. Найбільш кількісними командами були делегації з Варварівської, Єпіфанівської, Червонопопівської, Бараниківської, Боровеньської, Голубівської сільських рад та Красноріченської селишної ради.

     В загальнокомандному заліку перемогли спортсмени Варварівкої сільської ради (сільський голова Олена Олександрівна Качур та організатор Володимир Іванович Островський). Друге місце посіла команда Епіфанівської сільської ради (сільський голова Наталія Анатоліївна Островерхова та організатор Ляшенко Віталій ). Третє місце в наполегливій  боротьбі вибороли спортсмени Червонопопівської сільської ради (сільський голова Демьян Володимирович Гнилицький та організатор Семенченко Олексій).

     Всього декілька очок не вистачило до третього місця спортсменам Бараниківської сільської ради (сільський голова Татьяна Іванівна Несмашна) та Голубівської сільрад (сільський голова Ірина Іванівна Бобильова), а також Красноріченської селищної ради (селищний голова Віталій Миколайович Жувако). Так що боротьба була дуже напруженою та цікавою. Не давали спокою лідерам і команди Макіївської та Кудряшівської сільських рад.

     Змагання були організовані та пройшли під керівництвом Кремінської райдержадміністрації та районної ради. Переможці та призери були нагороджені грамотами, вимпелами, кубками. Співорганізаторами змагань були колектив КУ ЛОФЦ «Олімп» (директор Ю.В.Іщенко), відділ культури  (начальник відділу І.В.Боярська) та районний центр первинної медико-санітарної допомоги (головний лікар В.В.Андрійчук). Злагоджено спрацювала суддівська колегія на чолі з головним суддею О.В.Кузьменко.

     З кращих спортсменів району  буде укомплектована команда для участі в обласних сільських спортивних іграх, які відбудуться в вересні 2016 року в смт. Марківка.

    

    

За матеріалами сектору спорту Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 424 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua