Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Березень » 31 » Звернення депутатів Кремінської районної ради Луганської області до Президента України, Кабінету Міністрів України
14:45
Звернення депутатів Кремінської районної ради Луганської області до Президента України, Кабінету Міністрів України

Звернення

депутатів Кремінської районної ради Луганської області

до Президента України, Кабінету Міністрів України

    Депутати Кремінської районної ради Луганської області вкрай занепокоєні проблемою з енергозабезпеченням, що склалась в районі.

      Підприємством, що надає послуги з постачання електричної енергії є ТОВ «ЛЕО», яке зареєстроване на території, не підконтрольній Україні.

     Всі бюджетні установи, комунальні підприємства району, які утримуються за рахунок державного чи місцевих бюджетів мають значну заборгованість і попереджені про від’єднання від мереж електропостачання. Під загрозою відключення електроенергії всі будівлі органів державної виконавчої влади, територіальних підрозділів міністерств,  органів місцевого самоврядування, заклади освіти, культури, охорони здоров’я  та комунальне підприємство “Кремінське виробниче управління водно – каналізаційного господарства».

     Наслідком відключення водозабезпечуючого підприємства стане вихід з робочого стану водопровідних та каналізаційних систем, ускладнення ліквідації надзвичайних ситуацій, зупинення роботи окремих підприємств (КП «Креміннатеплокомуненерго» тощо…), порушення санітарно-епідемоіологічних норм.

   Відсутність електропостачання призведе до зупинення роботи всіх бюджетних установ: райдержадміністрації; районної, міської, селищної та сільських рад; відділення Держказначейства; дошкільних та навчальних закладів, закладів культури… . Як наслідок, виникає загроза соціальної напруги в регіоні, що може бути використане для дестабілізації соціально – політичної ситуації в районі.

         В межах власних повноважень місцеві органи влади та місцевого самоврядування не можуть вирішити це надскладне питання, оскільки блокування платежів відбувається на рівні Державної казначейської служби України – центрального органу виконавчої влади, діяльність якого координується Кабінетом Міністрів України.

         З метою недопущення дестабілізації життєдіяльності всього району, запобігання різкому соціальному напруженню, просимо Вашого втручання в ситуацію із забезпеченням бюджетних установ і комунальних підприємств електропостачанням.

 

                                                                 

Прийнято на сьомій сесії   

        Кремінської районної ради 

       сьомого скликання

31 березня 2016 року

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 422 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua