Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Лютий » 1 » Звіти керівників комунальних установ та підприємств
15:43
Звіти керівників комунальних установ та підприємств

     Сьогодні відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів, на якій депутати заслухали інформацію про діяльність установ та підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Кремінського району за 2017 рік.

     Про діяльність комунальної установи «Кремінський районний центр «Спорт для всіх» розповів директор Дмитро Шевцов. Зараз все більше людей піклуються про своє здоров’я та залучаються до занять спортом. За звітний період комунальною установою було проведено 38 спортивно-масових заходів, в яких прийняло участь більше тисячі жителів Кремінського району різного віку. Наймасовішими заходами протягом року стали змагання з мотокросу, чемпіонати району з футболу та волейболу.

         Головний лікар комунальної установи «Кремінський районний центр медико-санітарної допомоги» Володимир Андрійчук звітував про діяльність установи за 2017 рік та детально розповів про етапи впровадження нової медичної реформи. Також головний лікар надав інформацію щодо стану імунізації дитячого і дорослого населення та укомплектованості фельдшерських пунктів і амбулаторій лікарськими засобами.

         Депутати районної ради заслухали інформацію директора комунального підприємства «Оздоровчо-туристичний центр «Лісова казка» Андрія Сімонова. Завдяки поліпшенню майна на базі відпочинку «Лісова поляна» збільшилась кількість відпочиваючих, тому підприємство отримало більший дохід, за рахунок оптимізації витрат у 2017 році  отримано прибуток. У порівнянні з 2016 роком надходження від надання послуг з розміщення та організації відпочинку збільшились на 129 %.

     Про діяльність комунальної установи «Кремінський районний краєзнавчий музей» розповіла її директор Людмила Єжова. Було зазначено, що робота установи націлена на проведення культурно-освітньої та науково-дослідної роботи серед громадян для прилучення їх до надбань національної історико-культурної спадщини.  Співробітники музею постійно співпрацюють з закладами культури району, з майстрами декоративно - прикладного та образотворчого мистецтва, з навчальними та позашкільними установами, шкільними музеями, з районними громадськими організаціями та ЗМІ.

     Стала робота усіх комунальних підприємств та установ важлива для соціально-економічного розвитку Кремінського району.

     Сьогодні депутати почули звіти у сфері спорту, охорони здоров’я, туризму та культуру, що однаково важливо для розвитку Кремінщини.

         

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 327 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua