Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Лютий » 15 » Звіти керівників комунальних установ та підприємств
17:34
Звіти керівників комунальних установ та підприємств

      Постійна комісія районної ради з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів продовжує заслуховувати інформацію керівників установ та підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Кремінського району про діяльність у 2017 році.

         15.02.2018 р. депутати заслухали звіти директора КУ «Кремінська районна дитяча музична школа» Олени Давидової, директора КУ «Кремінський районний будинок культури» Олени Звягіної, директора КУ «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» Юрія Кононова та директора КУ «Кремінська районна централізована бібліотечна система» Олени Скиданенко.

      Для покращення умов навчання у 2017 році був завершений капітальний ремонт будівлі музичної школи та проведена реконструкція ганку. Для покрашення якості навчання майбутніх музикантів за рахунок коштів обласного та районного бюджетів були придбані скрипки, віолончель та електронне піаніно. Але в установі існують проблеми, вирішення яких потребує значних фінансів, яких вкрай не вистачає. Для більш ефективної роботи установи потрібне оновлення матеріально-технічної бази, бібліотечних фондів, система опалення потребує капітального ремонту. Але, не зважаючи на проблеми, музична школа працює, навчає і виховує 182 учня, які постійно приймають участь в оглядах і конкурсах різних рівнів.

     Кремінський районний Будинок культури є центром розвитку, підтримки та удосконалення  самодіяльного аматорського мистецтва. У закладі працюють різножанрові аматорські колективи як для дітей та молоді, так і для населення інших вікових категорій: 10 хореографічних, 10 вокально-хорових, 2 театральних, 2 інструментальних, 3 любительських об’єднань та клубів за інтересами, всього 27 колективів, з яких 11 народних та 2 зразкових. У звітному році Будинок культури набув новий сучасний вигляд після капітального ремонту покрівлі та фасаду. Також відновленою і сучасною стала глядацька зала.

     У Позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Мрія» за період літньо-оздоровчої кампанії 2017 р. оздоровлено 236 дітей Луганської області. Установа також потребує значних фінансових вливань для покращення матеріально-технічної бази. Вкрай негайного ремонту потребує відкритий басейн, який виступає ще й стратегічним об’єктом.

    Бібліотечно-інформаційне обслуговування населення Кремінського району здійснюють 27 публічних бібліотек, які об'єднані у районну централізовану бібліотечну. В бібліотеках надається доступ до урядової інформації в рамках роботи Пунктів доступу громадян до офіційної інформації, а також вільний безкоштовний доступ до законодавчих актів, інформації про діяльність органів влади та місцевого самоврядування. В бібліотеках КУ «Кремінська РЦБС» працюють 33 клуби та гуртки за інтересами, які об’єднують різних за віком людей. Щороку поповнюється бібліотечний фонд, працівники установи постійно шукають нові методи залучення більшого кола відвідувачів.

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 295 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua