Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Березень » 4 » 03 березня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.
16:22
03 березня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.

        Робоча нарада розпочалася з виступу начальника фінансового управління райдержадміністрації Макогон Н.М., яка проінформувала присутніх щодо виконання районного бюджету за 2013 рік.

         У зв’язку з початком передвиборчої кампанії місцеві голови заслухали начальника відділу державного реєстру виборців райдержадміністрації Сидельникову Н.Й. Увага була приділена питанням моніторингу виборчих дільниць, утворених на постійній основі на відповідній території, на предмет відповідності їх описів меж, адрес приміщень для голосування, адрес приміщень дільничних виборчих комісій, інших відомостей щодо таких дільниць вимогам, установленим законодавством, та оновлення списків нездатних самостійно пересуватися.

         Також на робочій нараді начальник управління економіки райдержадміністрації Улибіна Т.М звернула увагу присутніх на необхідність прийняття участі місцевих рад в міжнародних проектах з метою розвитку територіальних громад. За підсумками розгляду даного питання рекомендовано міському, селищному та сільським головам підготувати необхідну документацію для участі в міжнародних проектах та надати її до управління економіки райдержадміністрації пропозиції стосовно проблемних питань.

Переглядів: 463 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua