Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Квітень » 8 » 08 квітня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.
15:36
08 квітня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.

   08 квітня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.

     Провів нараду заступник голови районної ради Борис Васильвич Руденко.

      До порядку денного наради було включено 5 питань.

     Демків Наталія Іванівна, начальник Кремінського відділення Рубіжанської ОДПІ, ознайомила присутніх з інформацією щодо декларування доходів громадян за 2018 рік. Вона зазначила, що у 2018 році до Кремінської податкової інспекції подано громадянами 1309 декларацій про майновий стан та доходи. Найбільша кількість декларацій подана громадянами, які проживають на територіях Голубівської (184), Макіївської (143) та Невської (97) сільських рад. Станом на 01 квітня 2019 року подано 236 декларацій. Останній день декларування за 2018 рік – 02 травня 2019 року.

         З інформацією щодо перебігу виборів Президента України на території району та про збереження матеріальних цінностей до місцевих голів звернулася завідувачка сектором інформаційно-аналітичної роботи РДА Драньова Ірина Анатоліївна.

         Начальник відділу ЖКГ, будівництва, інфраструктури та надзвичайних ситуацій РДА Павло Григорович Божко нагадав про проведення на території Кремінського району щорічної всеукраїнської акцій «За чисте довкілля» та Дня благоустрою і ознайомив з відповідним  розпорядженням голови РДА, в якому наголошено про звітування щосереди протягом квітня – травня 2019 року про фактично проведені заходи в рамках акції.

         Про результати проведення державного аудиту місцевих бюджетів на території Кремінського району на робочій нараді доповідали заступник голови РДА Лариса Митрофанівна Махура та начальник фінансового управління РДА Яна Володимирівна Вашечко. Вони зазначили, що органи місцевого самоврядування не в повному обсязі використовують право на справляння місцевих податків і зборів на територіях громад. Ііснують випадки, коли органами місцевого самоврядування приймаються рішення, які не сприяють наповненню місцевих бюджетів, та/або взагалі не приймаються рішення щодо залучення надходжень. До того ж, дослідженням встановлено, що у 2016-2017 роках питома вага видатків на утримання органів місцевого самоврядування у загальному обсязі видатків загального фонду місцевих бюджетів становить від 48% до 96%, за виключенням Кремінської районної ради.

         Яна Володимирівна наголосила на тому, що є сільські ради, які за результатами І кварталу 2019 року  недоотримали  заплановані надходження більше ніж на 15%. Так дохідна частина загального фонду бюджету Булгаківської сільської ради виконана на 32,9% до планових показників звітного періоду. Дохідна частина бюджету Михайлівської сільської ради становить 27% до планових показників. По Макіївській сільській раді цей показник становить 87,4%.  До того, необхідно зауважити, що видатки на утримання органів місцевого самоврядування мають тенденцію до зростання. Більш детальна інформація окремо по сільських радах описана в аудиторському звіті, який розміщено на сайті Держаудитслужби.

     Також на робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

     

Переглядів: 249 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua