Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 10 » 10 листопада 2017 року у Варварівському НВК відбулося свято відкриття групи дітей дошкільного віку з денним перебуванням
16:22
10 листопада 2017 року у Варварівському НВК відбулося свято відкриття групи дітей дошкільного віку з денним перебуванням

     Із запровадженням обов’язкової дошкільної освіти дітей постала потреба розширення мережі дошкільних навчальних закладів у Кремінському районі. Це стало одним із пріоритетних завдань у роботі органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

     10 листопада 2017 року на базі Варварівського навчально-виховного комплексу відбулося відкриття дитячої дошкільної групи «Котигорошко», в якій нараховується 19 дошкільнят. У її відкритті взяли участь голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута, заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко, начальник відділу освіти Кремінської РДА Анатолій Кременчуцький та намісник Варварівського Свято-Іллінського чоловічого монастиря архімандрит Іоасаф (Штанько). Шановні гості виступили з вітальним словом і гарними побажаннями до всіх присутніх та вручили цінні подарунки.

     Відкриття дошкільної групи стало можливим завдяки ініціативі Варварівського сільського голови Олени Качур та депутатського корпусу Варварівської сільської ради. З сільського бюджету було виділено понад 535 тис. грн. для створення умов денного перебування дошкільнят у Варварівській школі. За ці кошти була повністю обладнана група для дошкільнят: встановлено нові вікна і двері, проведені сантехнічні роботи та встановлено відповідне обладнання, закуплені нові меблі та іграшки. Група має усе необхідне для прийому та обслуговування діточок.

     Адміністрація Варварівського НВК, педагогічний колектив, батьки, діти висловлюють щиру подяку всім, хто допоміг відкрити дитячу дошкільну групу. Завдяки плідній співпраці органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району дев’ятнадцятеро дітей зможуть відвідувати світлу простору групу та готуватися до школи.

     Дошкільне дитинство – це фундамент розвитку будь-якої особистості. Відкриття навколишнього світу, власного «я» відбувається саме в дитячому садку. Як зауважував український педагог Василь Сухомлинський, дитинство – це не підготовка до майбутнього життя, а справжнє, яскраве, самобутнє, неповторне життя. Від того, яким воно було, хто супроводжував дитину в дитячі роки, що увібрали її розум і серце з навколишнього світу, залежать якості її як особистості. Тому так важливо, щоб дитина відвідувала дитячий садочок, спілкувалася з однолітками, вчилася сама себе обслуговувати. Тоді вона зможе стати гармонійною особистістю та відповідальним громадянином своєї держави.

         

         

    

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 377 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua