Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Травень » 13 » 11 травня у залі засідань Кремінської районної ради відбулася робоча нарада з місцевими головами
08:54
11 травня у залі засідань Кремінської районної ради відбулася робоча нарада з місцевими головами

     11 травня у залі засідань Кремінської районної ради відбулася робоча нарада з місцевими головами. На порядку денному було багато важливих питань, але насамперед увага голів була привернута на наповнення місцевих бюджетів, вишукання додаткових джерел надходжень до бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни. На даний час виплата заробітної плати працівникам бюджетної сфери знаходиться на особливому контролі у обласному Департаменті фінансів.

     Начальник міськрайонного відділу Головного управління ДСНС у Луганській області Павлов А.М. наголосив на дотриманні пожежної безпеки, обов’язковому ознайомленню населення з Правилами безпеки життєдіяльності на підприємстві та у побуті. А для вчасного усунення та ліквідації пожежної небезпеки рекомендовано місцевим головам створити добровільні пожежні дружини, зокрема у селах Нова Астрахань та Макіївка.

       У зв’язку з тим, що 15 травня вшановують пам'ять жертв політичних репресій, головний спеціаліста відділу по зв’язкам з громадськими організаціями, ЗМІ та інформаційно-аналітичного забезпечення Кремінської райдержадміністрації Драньова І.А. запропонувала місцевим головам взяти участь у тематичних заходах на територіях відповідних рад.

         На робочій нараді були розглянуті також інші питання та надані відповідні протокольні доручення.

     Голова районної ради Прокопенко В.М. подякував місцевим головам за організацію та проведення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 463 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua