Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Січень » 12 » 12 січня 2016 року в залі засідань районної ради відбулася позачергова четверта сесія Кремінської районної ради
16:11
12 січня 2016 року в залі засідань районної ради відбулася позачергова четверта сесія Кремінської районної ради

     12 січня 2016 року в залі засідань районної ради відбулася  позачергова четверта сесія Кремінської районної ради VII скликання, яку провів голова районної ради В.М.Прокопенко. У роботі сесії взяли участь 22 депутати районної ради.

     До порядку денного було внесено два питання: внесення змін до Кремінського районного бюджету на 2016 рік та затвердження скоригованого тарифу з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії комунальним підприємством «Креміннатеплокомуненерго», які були детально обговорені на спільному засіданні профільних постійних комісій.

     Як відомо, районний бюджет на 2016 рік прийнятий депутатами напередодні прийняття бюджету держави. Тому сьогодні депутати внесли необхідні зміни до дохідної і видаткової частин районного бюджету на поточний рік. 

     Розглянувши матеріали КП «Креміннатеплокомуненерго» щодо коригування тарифів з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, депутати затвердили тариф для потреб бюджетних установ на рівні 1552,98 грн./Гкал, для потреб населення – 822,76 грн./Гкал, тариф на послугу з опалення – 25,72 грн./кв. м, для потреб інших споживачів (крім населення) – 1653,64грн./Гкал. Зменшення тарифу на послугу з теплопостачання стало можливим після завершення реконструкцій трьох котелень, які почали працювати на альтернативних видах палива, не використовуючи такий дорогий природний газ.

     На завершення голова районної ради Прокопенко В.М. подякував депутатам за розуміння та  підтримку.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 543 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua