Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Березень » 14 » 14 березня 2019 року відбулося пленарне засідання чергової 44-ої сесії Кремінської районної ради
16:21
14 березня 2019 року відбулося пленарне засідання чергової 44-ої сесії Кремінської районної ради

     14 березня 2019 року відбулося пленарне засідання чергової 44-ої сесії Кремінської районної ради під головуванням голови ради Володимира Прокопенка.

     До початку роботи сесії голова районної ради Володимир Прокопенко сповістив депутатам сумну звістку про передчасну смерть після тяжкої хвороби колеги-депутата - Івана Васильовича Кротова. Його світлу пам’ять вшанували хвилиною мовчання…

     Згідно Перспективного плану роботи Кремінської районної ради на 2019 рік та пропозицій постійних комісій районної ради до порядку денного було внесено 57 питань.

     Усі питання порядку денного депутатами попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій районної ради та по ним прийняті відповідні рішення.

    Так прийняті рішення про виконання у 2018 році низки районних програм, а саме – Програми розвитку туризму у Кремінському районі, Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Кремінському районі, Програми «Мистецька освіта Кремінщини», Програми поповнення фондів бібліотек Кремінського району, Регіональної цільової програми запобігання та лікування серцево-судинних захворювань, Районної соціальної програми протидії ВІЛ-інфекцій та СНІДу, Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих, Програми соціального захисту ветеранів війни, праці, воїнів-інтернаціоналдістів та громадян похилого віку, Програми підтримки сім’ї «Кремінська родина» та інші. Затверджено  на 2019 рік Програму розвитку АПК Кремінського району  та Програму соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. До деяких програм внесені зміни у розрізі бюджетного фінансування.

     Також прийняті рішення про визначення місць розмноження диких тварин та заборону проведення певних робіт та заходів на територіях ДП «Сєверодонецьке ЛМГ» та ДП «Кремінське ЛМГ».

   Крім того на сесії прийнято звіти усіх керівників комунальних підприємств району та розглянуто ряд комунальних питань, найважливішим з яких було питання затвердження КП «Креміннатеплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання.

         З початку 2019 року завдяки переходу на менш вартісне паливо (з брикетів на дрова) знизилася собівартість послуги. Керівництвом підприємства «Креміннатеплокомуненерго»  були оприлюднені в засобах масової інформації нові тарифи на теплову енергію зі змінами у бік хоч не значного, але зменшення. Тож тариф затверджено на рівні:

  • для потреб населення – 2130,13 грн/Гкал та рентабельності 0%, тариф на послугу опалення 60,29 грн/м2;
  • для потреб бюджетних установ – 2270,26 грн/Гкал та рентабельності 15%;
  • для потреб інших споживачів (крім населення) – 2417,02 грн/Гкал та рентабельності 20%.

         Також прийняті рішення, спрямовані на удосконалення роботи депутатів, а саме – затверджено Положення про помічника-консультанта депутата районної ради та опис посвідчення і щодо участі депутатів у роботі районної ради та її органах у 2018 році.

     Питання фінансово-бюджетного спрямування  представила депутатам начальник фінансового управління РДА Яна Вашечко. Депутати  одностайно підтримали внесення змін до деяких програм розвитку комунальних підприємств та установ,  до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району та, відповідно,  до Кремінського районного бюджету на 2019 рік.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна буде ознайомитись після їх виготовлення на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

          

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 283 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua