Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Грудень » 14 » 14 грудня 2015 р. відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами
17:54
14 грудня 2015 р. відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами

14.12.2015 р. у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами. До порядку денного наради було внесено ряд питань.

Про стан травматизму у Кремінському районі у 2015 році доповіла страховий експерт з охорони праці відділення виконавчої дирекції фонду СНВ в Кремінському районі Пахомова І.В. Також вона розповіла про порядок навчання та перевірки знань з охорони праці.

Представникам місцевих рад були надані роз’яснення щодо механізму виконання вимог Закону України щодо декомунізації.

Місцеві голови заслухали інформацію щодо необхідності передплати на районну громадсько-політичну газету «Кремінщина», формат та зміст якої буде змінено у наступному році у зв’язку з переформатуванням видання у рамках прийнятого Закону України щодо роздержавлення державних та комунальних ЗМІ.

Представник ветеранської шахтарської організації Черевань В.В. анонсував присутнім видання книги «Мартиролог Кремінщини» та запросив до співпраці усіх небайдужих та зацікавлених історією рідного краю представників територіальних громад.

         За підсумками робочої наради місцевим головам надані протокольні доручення.

         Цього ж дня у зал засідань для нагородження почесним званням «Мати-героїня» була запрошена жителька села Михайлівка Дуракова Мотрона Андріївна. Голова райдержадміністрації Н.В.Чехута та голова районної ради В.М.Прокопенко вручили цій жінці Посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» та нагрудний знак, подарували квіти і подарунок. Мотрона Андріївна працювала дояркою в колгоспі імені Артема. Нагороджена медаллю «Медаль материнства» ІІ ступеню у вересні 1973 року. Народила  та виховала пятьох дітей. Незважаючи на нелегкі умови життя, доклала багато зусиль для того, щоб діти мали усе необхідне для фізичного, інтелектуального та духовного розвитку. Сім’я Дуракових дружна, у господарстві всі допомагають одне одному, у родині панує взаємоповага. Батьки виховали в дітях працьовитість, чуйність , любов до сім’ї, до людей та до Батьківщини.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 570 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua