Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Січень » 15 » 15 січня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад
15:58
15 січня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад

     15 січня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.

          До порядку денного наради було включено 7 питань.

         Начальник відділу Держгеокадастру у Кремінському районі Людмила Заморена надала роз’яснення щодо змін у земельному законодавстві.  З 01 січня 2019 року набув чинності Закон від 10.07.18 р. № 2498-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні». Як видно із назви, цей Закон стосується широкого спектру питань. Тож очільникам громад запропоновано ознайомитися з нормами Закону та сформувати питання для обговорення на семінарі для землевпорядників місцевих рад, який відбудеться у найближчий час.

         З інформацією стосовно запобігання надзвичайних ситуацій в районі  до голів звернувся заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Володимир Заморений. Він нагадав про необхідність проведення заходів щодо навчання населення Правилам безпеки життєдіяльності та Правилам поводження в екстремальних ситуаціях.

         Про умови висвітлення діяльності місцевих рад в районній громадсько-політичній газеті «Кремінщина» розповіла головний редактор газети Яна Величко.

         Світлана Світич, в.о. головного архітектора відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА, надала інформацію про важливість розробки та затвердження містобудівної документації. Відповідна робота ще не проведена Новокраснянською, Булгаківською, Кудряшівською та Новоастраханською сільськими радами. Також з порядку денного не знімається питання щодо доступності приміщень соціального призначення для людей з обмеженими можливостями. Мова йдеться не тільки про обладнання приміщень пандусами. Існує низка незаперечних умов для безперешкодного знаходження мало мобільних громадян у приміщеннях соціального призначення.

       На робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

     А після робочої наради для секретарів місцевих рад та відповідальних осіб установ, організацій та підприємств району з документообігу відбувся навчально-практичний семінар щодо порядку оформлення та передавання на зберігання архівних документів. Провела семінар начальник архівного відділу Кремінської райдержадміністрації Галина Васильєва.

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 266 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua